Львів
В середу, 4 вересня, ворог здійснив чергову терористичну атаку.

Під ударом опинився Львів. Загинуло щонайменше сім людей. В одній сім’ї живим залишився лише батько — його дружина та троє доньок були вбиті.

Полемика розповідає розповідає, що відомо про загиблих і постраждалих у Львові.

Що відомо про вбивство росіянами цілої сім’ї

Мер Львова Андрій Садовий опублікував у своїх соцмережах світлину однієї сім’ї та додав напис: «Внаслідок сьогоднішньої атаки живим із цілої сім’ї на цьому фото залишився лише чоловік».

«Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина, Дарина та Емілія — загинули у власному будинку», — уточнив він.

Відомо, що найстаршій, Ярині, був 21 рік.

У Telegram-каналі журналіста Андрія Цаплієнка розмішені кадри надання чоловікові медичної допомоги, в той час, як з руїн виносять тіло його доньки.

«Неможливо знайти слова, які б описали невимовний страшний біль цього чоловіка, і цей біль назавжди. Істоти, які запускали ракети з літаків, мають за це відповісти», — йдеться у дописі.

Згідно з інформацією, яка розміщена на Facebook-сторінці «Так люблю той Львів, що бракує ми слів», Ярослав, сім’ю якого вбила російська ракета, походить з роду Івана Франка, а саме онук Зоряна Базилевича, небожа Ольги Франко.

По теме:  Зеленский присвоил звания "Герой Украины" "водолазам" Чернобыля

Основне про загиблих та травмованих внаслідок ворожого удару

За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, кількість постраждалих внаслідок ранкового удару по Львову наразі становить 53 людини.

Серед жертв —  7 людей, серед них є діти.

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький повідомляє про продовження пошуків постраждалих. За його словами, найбільша складність в тому, що на одній з локацій на дуже обмеженій території є велика глибина завалу.

Що відомо про ворожий удар по Львову

У ніч на 4 вересня 2024 року російські терористи масовано атакували Україну дронами й ракетами.

Близько 5:20 у Львові пролунали вибухи. Очевидці розповідають, що над центром Львова пролетіли щонайменше кілька ракет, після чого пролунали дуже гучні вибухи та було видно заграву.

Вже близько 6:40 стало відомо про перших шістьох постраждалих. Через ворожу атаку було пошкоджено низку будинків і машин.

Раніше Полемика писала про те, що невідомий скоїв напад на пост охорони Луцького ТЦК.