Site icon Полемика

Черговий скандал в Одесі: що відомо про напад співробітника ТЦК на жінку

ТЦК

Черговий скандал в Одесі: що відомо напад співробітника ТЦК на жінку

Втім, у військкоматі говорять, що це не відповідає дійсності.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на допис Одеського обласного ТЦК та СП у Facebook.

У мережі оприлюднили кадри, де нібито співробітник ТЦК «накинувся» на жінку. У соцмережах зазначали, що нібито жінка принесла їжу хворому чоловікові, якого забрали до ТЦК.

Що говорять в ТЦК

В Одеському обласному ТЦК та СП зазначили, що біля будівлі збірного пункту міста громадянка нібито намагалася перешкодити роботі військкомату.

Як говорится у повідомленні, жінка свідомо заблокувала ворота збірного пункту, перешкоджаючи в’їзду та виїзду службового транспорту, а також симулювала хворобу, ніяк не реагуючи на зауваження військовослужбовців роти охорони ТЦК.

Військовослужбовці ТЦК викликали наряд патрульної поліції. Однак жінка почала поводитися ще агресивніше і напала на транспортний засіб, що виїжджав з території збірного пункту.

Водій транспортного засобу, захищаючи службове майно, намагався завадити протиправним діям громадянки. В ТЦК зазначили, що саме цей момент потрапив на відео.

Військові нагадали, що під час воєнного стану перешкоджання законній діяльності ЗСУ може кваліфікуватися за статтею 141-1 ККУ. Крім того, напад на службовий транспорт може бути розцінений як посягання на майно ЗСУ.

Раніше Полемика писала про те, що невідомий скоїв напад на пост охорони Луцького ТЦК.

Exit mobile version