Паша Бумчик
Український блогер Паша Бумчик, який неодноразово потрапляв у скандали через свої екстремальні та провокативні ролики, незаконно виїхав з України.

Свій виїзд за кордон Бумчик не приховує і активно розповідає про нього у соцмережах. Про це пише Полемика з посиланням на ТСН.

Зазначається, що країну він нібито покинув після того, як отримав повістку. У TikTok він публікував відео, де показує повістку від Солом’янського районного ТЦК та СП у Києві. Згодом блогер показав, як пакує речі, збирає гроші та прямує в гори. Після цього скандальний блогер вирушив нібито у похід в Карпати, а згодом опинився в Румунії.

«Гуляв та випадково вийшов до Румунії. Випадково заблукав у горах та потрапив до Румунії за три дні», — написав російською мовою у своїх соцмережах блогер., щоправда, російською мовою.

Схоже, Румунія стала для Паші Бумчика недовгою зупинкою. Згодом він у фотоблогу повідомив, що вже знаходиться у Будапешті. Блогер публікував кадри біля будівлі, що схожа на залізничний вокзал Будапешт-Келеті.

Очевидно, якщо Паша Бумчик, справжнє прізвище якого Двуличанський, виїхав з України, то зробив це незаконно. До речі, через це він вже потрапив до бази сайту «Миротворець». Скандального блогера позначили як дезертира та зрадника України.

По теме:  Убийство полицейскими 5-летнего мальчика: В деле появился третий подозреваемый

Варто нагадати, що раніше за кордон втік український блогер Олександр Волошин. Він пояснював свою втечу тим, що йому почали погрожувати.

Раніше Полемика писала про те, що Усика затримали в аеропорту Кракова.