Познанський Лех у другій грі п’ятниці 12 -го туру ПКО Екстракласи чемпіонату Польщі зіграє на своєму стадіоні з Віслою Плоцькою. Колейож підійде до цього поєдинку як безперечний фаворит. З іншого боку, масляники сподіваються покінчити з катастрофічною серією виїзних матчів і відібрати очки у лідера чемпіонату. До вашої уваги анонс поєдинку, а також коефіцієнти на матч від pm ua. Гра обіцяє бути цікавою. Грає перша команда турнірної таблиці і 12.

Останні результати команд

Гравці Мацея Скоржі мають намір продовжити переможну серію, бажаючи виграти четверту гру підряд, враховуючи всі турніри, а якщо брати товариський поєдинок на тижні то всі п’ять ігор. Минулого тижня Лех переміг Легію Варшаву (1:0). Перед цим був розгромлений Шльонск з рахунком 4:0, а перед цим була переграна Скра у Кубку Польщі (3:0).

По теме:  Врезал так, что соперник потерял сознание прямо на ринге: видео эффектного нокаута

Тим часом, плоцька команда здобула цінну перемогу над Погонем із Щецина (1:0). В цілому «Вісла» записала три поразки в останніх п’яти матчах, програвши послідовно: Горніку Ленцні (2: 3), Віслі Плоцькій (1:3) та Горніку Забже (2:4).

Історія протистоянь команд

В останніх шести зіткненнях між двома командами команда з Познані була чотири рази переможцем, Вісла з Плоцька – один раз виграла, а ще одна гра закінчилася нічиєю. Востаннє обидві команди грали між собою в лютому 2021 року, коли команда з Плоцька перемогла з рахунком 1:0.

Кадрова ситуація у командах

Господарям доведеться мати справу з командою Мацея Бартоша без Філіпа Марчвінського та Міккі ван дер Харта. У свою чергу, у плоцькій команді бракуватиме Якуба Жезничака, який також травмований.

Орієнтовні склади команд на матч:

Лех: Беднарек — Сатка, Міліч, Саламон, Педро Ребочо, Педро Тіба, Карлстроєм, Ба Луа, Жоао Амарал, Камінський, Ішак

Вісла Плоцьк: Камінський — Томасік, Лагатор, Міхальський, Збозінь, Фурман, Расак, Коцила, Вольський, Швох, Вархол.

По теме:  В УХЛ досрочно определен чемпион регулярного сезона. Что это даст клубу?

Основні коефіцієнти на матч від БК Паріматч:

  • Перемога Леха – 1.41,
  • Нічия – 4.90
  • Перемога Вісли – 7.20
  • Тотал більше 2,5 голів – 1,67
  • Тотал меньше 2,5 голів – 2.20

Прогноз матчу від Букмекера

Звісно, Лех являється бузумовним фаворитом цього поєдинку. Тут немає сумніві, команда з Познаня набрала хороший хід. Тому можна поставити на перемогу господарів з різницею у два гола, тобто фора – 1.5. Коефіцієнт на цей тип ставки – 2.11.