Люди роблять ставки на спорт з різних причин. Для деяких гравців це спосіб швидко заробити гроші, іншим це додає азарту при перегляді матчів улюблених команд, а для декого – це спосіб скоротати рідкісні миті нудьги. Якими б не були ваші особисті причини робити ставки, є вірогідність того, що ви не робите все можливе, аби заробляти гроші, і натомість втрачаєте їх. Ми дамо вам 5 порад, які дозволять вам покращити свій досвід і допоможуть робити успішні ставки на спорт.

  1. Оберіть правильний сайт для ставок

Дуже часто як новачки, так і досвідчені гравці надають перевагу лише ретельно обраним букмекерським конторам. Справа в тому, що існує безліч сайтів букмекерів, кожен з яких пропонує щось своє. Наприклад, якщо ви шукаєте букмекерську контору, яка має найкращі коефіцієнти для всіх видів спорту, то ви, ймовірно, захочете вибрати одну з міжнародних букмекерських контор, оскільки вони майже завжди мають найвигідніші коефіцієнти на найбільший асортимент видів спорту. Втім, якщо ви зацікавлені у ставках на більш специфічні види спорту, як-от кабадді, або навіть плануєте робити ставки на щось на кшталт виборів в США, тоді вам варто переглянути та порівняти кілька сайтів для ставок, перш ніж вирішувати, кому віддавати свої гроші.

  1. Оберіть метод оплати без комісії
По теме:  "Второй Кличко" на 24 кг легче соперника, но выйдет против него на ринг

Сьогодні букмекерські букмекери пропонують різноманітні способи оплати, які роблять внесення та виведення коштів легкими та безболісними. Більшість способів оплати не мають комісії, але іноді вибраний вами банк або електронний гаманець стягує комісію за транзакції. Краще обрати ті методи оплати, які не мають комісії, оскільки ці витрати зменшать ваш виграш. Кредитні та дебетові картки є найпопулярнішими способами внесення та зняття коштів у букмекерських конторах, але PayPal, Apple Pay, Skrill і Neteller також є чудовими варіантами для гравців, які не хочуть ніяких несподіваних витрат під час переказу грошей.

  1. Проведіть власний аналіз

Важливо, щоб ви хоч трохи знали про вид спорту, на який ви робите ставку. До слова, робити ставку лише тому, що вам подобається ім’я коня або тому, що ваш дідусь розповідав вам про конкретну команду багато років тому, ймовірно, не найкращий спосіб робити обґрунтований вибір. Перевірте стан коня, команди чи гравця, якого ви хочете підтримати, і спробуйте зрозуміти, які в них шанси на перемогу. Провівши власне дослідження, ви також зможете виявити, у кого з гравців команди найбільше шансів забити гол або отримати певну кількість очок. Таким чином вам буде легше вгадати події і виграти гроші.

  1. Спробуйте робити лайв-ставки
По теме:  Москва сгорела целиком! Украинский штангист "сжег" Красную площадь после победы в РФ

Ставки в реальному часі стали революцією гральної індустрії, і це значною мірою пов’язано з тим, що лайв-ставки дозволяють гравцям ставити на специфічні події, котрі пов’язані з конкретним матчем. За допомогою лайв-ставок ви можете ставити на незліченну кількість подій, наприклад, який футболіст першим отримає жовту картку, хто зробить наступний кидок в матчі з регбі або яка баскетбольна команда першою набере 50 очок. Лайв-ставки також дають змогу робити вибір на основі поточної інформації, наприклад, якщо ви стежите за матчем у прямому ефірі, ви зможете побачити, як команда або гравець показує найкращі результати в цей день і зробити вибір на основі цих спостережень.

  1. Скористайтеся бонусами від букмекера

Букмекери не лише дарують новим користувачам бонуси за реєстрацію, вони також винагороджують постійних клієнтів, пропонуючи різноманітні акції і вигідні пропозиції. Такі пропозиції варіюються від безкоштовних ставок і бонусів за депозит до підвищених коефіцієнтів, повернення грошей і так званих ставок без ризику. Наявні акції відображатимуться у вашому обліковому записі або в розділі «Акції» на сайті букмекера. Як і з бонусами за реєстрацію, важливо, щоб ви розуміли умови, пов’язані з будь-якою бонусною пропозицією, перш ніж вкладати свої гроші.

По теме:  У Зинченко был вещий сон перед пенальти: "Меня змея укусила в то место, куда попал мяч"

Щоб отримати додаткову інформацію про ставки та порівняти всі найкращі бонуси для ставок, відвідайте: bukmekeryukrainy.com.ua