Колишній спортсмен потрапив під крапельницю через проблеми з алкоголем.

Екснападник київського «Динамо» та збірної України Артем Мілевський розповів, як опинився у комі через проблеми з алкоголем. Він пройшов реабілітацію та повернувся до нормального життя.

Про те, як Мілевський потрапив до лікарні, розповідає Полемика з посиланням на інтерв’ю ексфутболіста блогеру Олександру Волошину. Артем розповів, що не збирався затримуватись в медустанові на декілька днів, проте лікарям довелося ввести його в стан штучної коми, щоб допомогти спортсмену.

Мілевський розповів, що хотів лише «прокапатися» у лікарні після того, як перебрав з алкоголем, проте лікарі наполягли на тому, щоб він залишився. У результаті спортсмен заснув, а отямився лише через 6 днів.

«Ну, я без паніки, думаю залишусь, день-два, зроблю всі процедури і все, я вільний, гулятиму, повернуся живчиком, і за підсумком… Я засинаю. Під крапельницею. Мене присипляють. А прокидаюся лише через 6 днів. Але моє перше враження було, що мені дали якесь снодійне, і я поспав годин 20, 24. Прокидаюся, весь у проводах. Пацани стоять, кажуть: нормально? Ти 6 днів спав. Ну, як лікарі пояснили, я був у штучній комі», – розповів Мілевський.

Про проблеми екснападника «Динамо» стало відомо після його публікації у соцмережах. Він спочатку відмовився від госпіталізації, проте друзі таки змусили його їхати до лікувального закладу. Колишній футболіст поправив своє здоров’я і повернувся до публічного життя.

По теме:  Что творят эти ноги! Земляк Месси забил божественный гол в Англии

Раніше Полемика писала про те, хто з українських футболістів найближчий до «Золотого м’яча»-2024.