Український воротар «Реал» Мадриду Андрій Лунін провів чудовий сезон у складі цієї команди.

На рахунку його рахунку у цьому сезоні десятки зіграних матчів та чимала кількість сейвів у найважливіших поєдинках команди

Однак, зараз український голкіпер розглядає можливість перейти в інший клуб.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Defensa Central.

Куди може перейти Лунін

За повідомленнями іноземних медіа, український голкіпер мадридського «Реалу» Андрій Лунін може перейти у туринський «Ювентус».

Як відомо, нинішній воротар італійської команди Войцех Щесни веде переговори щодо можливого продовження контракту з туринцями, який закінчується у 2025 році. Однак, поляк вимагає від своєї команди підвищення заробітної плати, а у випадку, якщо «Ювентус» відмовить йому, то він може залишити команду.

Чинний контракт Андрія Луніна з «Реал» Мадридом розрахований до літа наступного року. Однак, українець невпевнений щодо продовження угоди з «вершковими», тому цілком ймовірно, що він розглядатиме варіант переходу до іншого клубу.

Також відомо про те, що інтерес до Андрія Луніна проявляє «Атлетіко» Мадрид, адже «матрацники» планують замінити Яна Облака українським воротарем. Однак, «Реал» не виявляє бажання продавати Луніна конкурентам.

По теме:  Шовковский оставил загадочное сообщение в сетях после игры Франция – Украина

Як Лунін провів сезон

У цьому сезоні голкіпер мадридського «Реалу» став справжнім рятівником для своєї команди. Після того, як основний воротар команди Тібо Куртуа травмувався, «Реал» орендував у «Челсі» іспанця Кепу Аррісабалагу.

Однак, Луніну вдалося успішно вибити цього воротаря з основи та зайняти основне місце у воротах протягом сезону. Українець провів чимало матчів у складів «вершкових», а деякі з них навіть зміг відстояти на «нуль».

Особливо показовим був поєдинок між мадридським «Реалом» та «Манчестер Сіті». Тоді, Андрій Лунін здійснив неймовірно велику кількість сейвів, а також відбив два пенальті у післяматчевій серії.

Раніше Полемика писала про те, хто виграв «Золотий бутс-23/24» і чи є серед найкращих бомбардирів українці.