Українські футболісти
Зіграні матчі другого туру Ліги Європи та стартові поєдинки основного етапу Ліги конференцій.

Клуби, за які виступають вітчизняні легіонери, завершили день неочікуваними результатами.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на результати матчів.

Артем Довбик у «Ромі»

У Лізі Європи «Рома» Артема Довбика отримала несподівану поразку від шведського «Ельфсборга» (0:1). Тренер римлян Іван Юріч перед грою розповів, що зробить заміну у складі, зокрема дозволить перепочити й українському форварду. У підсумку стратегія тренера зазнала поразки: «Рома» пішла на перерву з пропущеним у свої ворота після пенальті на 44-й хвилині. Довбик з’явився на полі на 65-й хвилині, але дива не сталось.

У результаті – перша поразка Юріча на чолі команди й перша невдача «Роми» у поточному розіграші ЛЄ. У наступному турі, 24 жовтня, «вовки» на «Стадіо Олімпіко» приймуть київське «Динамо».

Яремчук у «Олімпіакосі»

Натомість «Олімпіакос» Романа Яремчука розгромив португальську «Брагу» – 3:0. Українець, щоправда, так і не з’явився на полі, спостерігаючи за матчем з лавки запасного. Але в складі греків вийшов екс-зірка УПЛ – Вілліан, який вийшов на поле у другому таймі.

По теме:  Мундиаль-2022: смена героев

У турнірній таблиці Ліги Європи «Олімпіакос» з 3-ма очками наразі посідає 15-те місце. «Рома», маючи один бал, йде 27-ю.

Мудрик у «Челсі»

У Лізі конференцій зіграли перший тур основного етапу. «Челсі» Михайла Мудрика вдома з легкістю здолали бельгійський «Гент». Українець відзначився асистом – саме його передача Вейзі дозволила рахунок у матчі.

Раніше Полемика писала про топ-15 найбільш високоплачуваних спортсменів України.