Збірна України
Українська асоціація футболу показала новий комплект форми національної збірної.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на офіційний сайт організації.

Ексклюзивним постачальником екіпірування національних збірних команд України стала компанія Adidas. УАФ підписало довгостроковий контракт з німецьким брендом.

Як виглядає нова форма збірної України

Основний комплект виконаний у жовтому кольорі з трьома синіми смугами на плечах та розмішеним на спині гаслом «Слава Україні!». Зазначається, що форма вшановує зв’язок між українською культурою та футболом.

З попереднім виробником екіпіровки для збірної України, компанією Joma, співпраця проходила з 2017 до 2024 рік. Форма від Adidas була на гравцях української  команди під час виступів на двох чемпіонатах Європи: у 2012 та 2016 роках.

Безпосередньо на футбольному полі українські футболісти у новій формі вперше з’являться 11 жовтня. В ній національна команда зіграє в поєдинку Ліги націй проти збірної Грузії.

Яка вартість нової форми збірної України

Нові комплекти футбольної форми національної команди додані для покупки на сайт Adidas в Україні. В наявності є як дорослі, так і дитячі варіанти.

По теме:  Германия и Латвия на коне: завершился первый тур чемпионата мира по хоккею

За футболку для дорослих доведеться заплатити 3 999 грн., шорти – 1 599 грн., гетри – 799 грн. Дитяча футболка обійдеться в 2 999 грн., а шорти – в 1 299 грн.

Раніше Полемика писала про те, як відомі українські футболісти зіграли у Лізі Європи та Лізі конференцій.