Усик - Ф'юрі
Засновник та керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум висловився про те, з ким зустрінеться на ринзі його підопічний Тайсон Ф'юрі, якщо здобуде перемогу у поєдинку з Олександром Усиком.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Politexpert.

Арум одразу заявив, що Ф’юрі не битиметься з Ентоні Джошуа. А от його недавній суперник – Даніель Дюбуа – є дуже перспективною кандидатурою.

«Припустимо, Ф’юрі поб’є Усика, тоді бійцем, з яким він повинен битися (якщо не буде трилогії) стане Дюбуа. Це буде великий бій на «Вемблі», – вважає промоутер.

За словами Арума, якщо у реванші переможе Усик, то українець теж має зустрітися у ринзі з Дюбуа. Арум згадав попередній поєдинок бійців, назвавши перемогу українця суперечливою. і вкотре висловив сумнів у справедливості визнання удару британця, яким той звалив Усика, забороненим.

«Багато хто вважає, що Даніель завдав свого удару за правилами. І, якби не втрутився рефері, він мав би нокаутувати Усика», — зазначив промоутер.

Варто нагадати, що 21 вересня Дюбуа в Лондоні здобув перемогу над Джошуа в поєдинку за титул чемпіона IBF у надважкій вазі. Останній тричі побував у нокдауні, а потім був відправлений у глибокий нокаут.

По теме:  "С вас 51 миллион евро": Бейл выставил жесткий ультиматум руководству "Реала"

Що відомо про бій-реванш Усик – Ф’юрі

Поєдинок заплановано на 21 грудня у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді. В андеркарді свої бої проведуть ще два українських боксери – Сергій Богачук та Денис Берінчик.

Усик у першій зустрічі з Ф’юрі здобув перемогу роздільним рішенням суддів. Перевагу українцю віддали два з трьох представників колегії – 115:112, 114:113. Ще один проголосував за Ф’юрі – 114:113.

Раніше Полемика писала про топ-15 найбільш високоплачуваних спортсменів України.