Однак, співробітниця готелю розповіла, як насправді відбувається приготування сніданків та чому гостям рекомендується уникати «шведського столу» за будь-яку ціну.
Полемика з посиланням на сайти Вest lifeonline і Daily dot розповідає, яких сніданків у готелях варто уникати.
Що варто знати
Колишня співробітниця американського готелю Луїза розповіла, що готелі, де надають безкоштовні сніданки, можуть заощаджувати ваші гроші. Але з іншого боку, запропоновані сніданки можуть складатись з не зовсім свіжих інградієнтів.
Зокрема, гостям можуть подавати заморожені страви, які попередньо просто розігріли. Йдеться про млинці або пиріжки.
До того ж вафельницю не завжди чистять у готелях, а тісто для вафель готується не щодня, то ж воно може використовуватись повторно, аж поки воно не зіпсується.
До того ж, кухарі не завжди слідкують за гігієною та використовують рукавички чи миють руки під час приготування їжі. Тому під час відпочинку дуже важливо обирати готелі з хорошими відгуками.
Коли подають сніданки та які види
В переважній більшості готелів світу сніданки подаються з 6 до 10 ранку.
Час і тривалість сніданків залежить від політики готелю.
Найбільш популярними видами сніданку, які пропонують готелі для своїх гостей є:
- англійський;
- шведська лінія;
- ланч-бокс;
- гібридний/змішаний вид.
Тема сніданків надзвичайно різноманітна. Кожен готель в індивідуальному порядку вирішує формат і час, коли буде відбуватися сніданок.
Важливо, що за шведським столом туристи часто «ласують» учорашніми або позавчорашніми стравами. Тож варто запам’ятовувати не просто страви, що їсте, а навіть інгредієнти.
Якщо їжа прикрашена, то може свідчити про спроби дати друге життя зіпсованій продукції.
Часто м’ясо, яке залишилось після обіду, промивають та заливають іншим соусом. Аналогічні дії проводять з морепродуктами або ж просто їх додають у салат.
Уникайте напоїв із кубиками льоду. Зазвичай для кубиків беруть воду з-під крана, яку не можна пити.
Раніше Полемика писала про недооцінені місця в Європі, які обов’язково потрібно відвідати влітку 2024.