Угода про безвіз
У МЗС назвали перевагу цього рішення.

Україна та острівна держава Маврикій, яка розташована в Індійському океані, підписали угоду про безвізовий режим.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на пресслужбу МЗС України.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів переговори зі своїм колегою Манішем Гобіном у маврикійській столиці Порт-Луї. Зазначається, що на цьому етапі угода про безвіз сприятиме поїздкам маврикійських інвесторів і бізнесменів, які шукають в Україні нові можливості для роботи.

Крім того, після закінчення війни вона сприятиме збільшенню кількіості українських відпочиваючих на Маврикії. В МЗС України уточнили, що угода набуде чинності після завершення внутрішніх процедур в обох державах.

Зазначається, що міністри окремо обговорили розвиток торгівлі та інвестицій між країнами. Як відомо, Маврикій є однією з найуспішніших економік Африки з найвищим ВВП за паритетом купівельної спроможності, посідає перше місце серед африканських країн у Всесвітньому рейтингу глобальної конкуренції Світового банку та 13-те місце у світі за легкістю ведення бізнесу.

Також під час зустрічі обговорювалась  угода про взаємне просування й захист інвестицій та угода про уникнення подвійного оподаткування. Кулеба привітав зацікавленість маврикійських бізнесів у відбудові України та запросив країну на Конференцію з її відновлення.

По теме:  Почти 9 миллионов украинцев получили биометрические паспорта за два года безвиза

Раніше Полемика писала про те, що «Укрзалізниця» запустила продаж квитків на дитячий вагон.