Site icon Полемика

В Іспанії вводять «правило шести напоїв»: що зміниться для туристів

Іспанія

В Іспанії вводять «правило шести напоїв»: що зміниться для туристів

Останніми роками жителі популярних іспанських міст висловлюють дедалі більше невдоволені туристами, які масово приїжджають до них на відпочинок. 

Про це пише Полемика з посиланням на Daily Express.

За словами іспанців, відпочивальники виживають їх із доступних квартир, а також заважають їм спати, п’яними вештаючись нічними вулицями.

Свого піку ситуація сягнула цього літа, коли в багатьох містах відбувалися вельми агресивні протести. Наприклад, у Барселоні місцеві жителі влаштували туристам холодний душ.

Через це місцева влада вимушена діяти. Наприклад, у вже згаданій Барселоні та на Канарських островах мають намір ввести обмеження на короткострокову оренду житла туристами. Тим часом, багато іспанських готелів категорії «все включено» почали вводити так зване «правило шести напоїв», щоб вести активну боротьбу з пияцтвом.

Генеральний директор CW Real Estate Ibiza Крістіан Вольф зазначив, що через надмірне вживання алкоголю туристами, багато місцевих жителів в Іспанії почуваються ніяково. Ба більше, це створює певні складності для служб екстреної допомоги, оскільки їм доводиться мати справу з п’яними людьми.

По цій причині значна частина готелів all-inclusive ввели обмеження для гостей, дозволяючи лише шість алкогольних напоїв на день. Основна мета заходу: не дати відпочивальникам починати пити рано і продовжувати до пізнього вечора.

Він пояснив, що місцеві жителі не проти, щоб туристи розважалися, проте існує тонка межа, що передбачає повагу до місцевих жителів та їхнього майна.

Раніше Полемика писала про те, чому вам варто відвідати Ісландію саме восени.

Exit mobile version