Готельний номер
Перевірка готельного номера на наявність постільних клопів має стояти на першому плані, коли ви вперше прибуваєте до помешкання.

Найлегше це зробити при вимкненому світлі. 

Про це пише Полемика з посиланням на Express.

Колишня працівниця готелю дала цінні поради, як виявити клопи у готельному номері.

За її словами, коли ви входите в номер, не варто одразу вмикати світло. На перший погляд, це може здатися нелогічним, що легше помітити клопів у темному середовищі.

Вона розповідає, що перш ніж розпакувати речі та заселитись в номер кімнату варто перевірити. Спочатку необхідно переконатись що у кімнаті темно. Для пошуку клопів згодиться ліхтарик на телефоні.

Вона зазначила, що клопи полюбляють бовтатися в кутах і складках готельного ліжка.

«Навіть якщо ви не бачите комах, обов’язково перевірте, чи немає плями, як плями крові, тому що це теж не добрий знак», — рекомендує Гейлі.

Вона також зазначає, що туристам слід проводити перевірку на наявність клопів перед розпаковкою речей, оскільки комахи можуть потрапити в багаж, а також перевірити штори та оббивку.

По теме:  Топ-4 напрямки Європи, де можна уникнути натовпів туристів цього літа

«Якщо ви спочатку зареєструєтесь і перевірите свій номер і виявите нашестя клопів, сфотографуйте, зробіть запис і віднесіть його назад на стійку реєстрації. Більшість готелів зможуть переселити гостей у новий номер і «швидше за все, повернуть вам гроші», — додала Гейлі.

Раніше Полемика писала про те, в чому небезпека all inclusive та як не отруїтися на відпочинку.