Малага
Якщо ви втомилися від холодних зимових Різдвяних свят і прагнете трохи літа під час святкового бенкету, можете урізноманітнити цю пору року поїздкою туди, де груднева температура становить комфортні 18 градусів тепла.

В іспанському місті Малага на морському узбережжі Коста-де-Соль є навіть різдвяний ярмарок, де ви зможете насолодитися святковим духом.

Про це пише Полемика з посиланням на Express.

Різдвяний ринок Малаги починає свою роботу з 24 листопада та закінчує аж 5 січня. Захід пропонує незліченну кількість апетитних ласощів, які можна спробувати, святкові вогні та дитячі іграшки, а також театралізовані процесії, які можна споглядати. Прогулянка вулицями ринку Пасео-дель-Парке дасть вам можливість скуштувати традиційні солодощі, зокрема пісочне тісто, марципан, нугу та боррачуелос (смажену випічку зі смаком вина).

Щорічна виставка світла в Ботанічному саду Малаги – це видовище, яке неодмінно має бути у списку місць для відвідування. Ці приголомшливі сади, заснування яких дається 1855 роком маркізами Каса Лорінг як місце розваг для буржуазії. У саду знаходиться понад 50 000 рослин і є одними з небагатьох субтропічних садів Європи.

Попри номінально зимову пору року, температура повітря в Малазі залишається комфортною: на рівні близько 17-18 градусів протягом дня, а температура моря трохи нижча — близько 16 градусів. Не зважаючи на те, що цього недостатньо для традиційного пляжного відпочинку, проте для знайомства з іншими туристичними цікавинками регіону це якраз те, що треба.

По теме:  Незабываемый отдых в Кирилловке

Раніше Полемика писала про те, які європейські міста варто відвідати у листопаді.