Відома лікарка-кардіолог Лакшмі Мехта поділилась простим спосом зробити каву корисною для серця.

Для цього потрібно додати до напою лише один інгредієнт – корицю.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Parade.

Що додати до кави, щоб зробити її кориснішою

Як говорить Мехті, результати досліджень вказують на те, що у пацієнтів з діабетом другого типу кориця знижує рівень цукру, тригліцеридів та холестерину. Її слова підтвердив доктор Семюел Матіс.

Медичний фахівець зазначив, що кориця також допомагає зміцнити імунну систему, а також зменшити ризик виникнення онкологічних захворювань. Крім серця, захисну дію кориця чинить на мозок. Цю приправу рекомендується додавати до кави замість цукру.

Кава корисна для серця

За словами Матіса, безліч наукових досліджень вже довели користь кави для серця. Вчені підтверджують, що кавомани рідше страждають на серцево-судинні захворювання. При регулярному вживанні кави ризики порушення серцевого ритму, серцевої недостатності та гіпертонії знижуються.

Головне не забувати про міру. Протягом дня можна випивати не більше 4-5 чашок ароматного напою.

Раніше Полемика писала про те, в яких продуктах найбільше холестерину.