Напої для схуднення
Підтримка належного питного режиму під час схуднення допомагає не лише зберегти здоров’я, а й покращити самопочуття.

Замість складних дієт спробуйте дотримуватись кількох простих звичок, які допоможуть вам тримати себе у формі. Про це пише Полемика з посиланням на eatthis.com.

Пийте чорну каву

Склянка кави з вершками та цукром містить багато калорій. Краще надати перевагу чорній каві або каві з невеликою кількістю знежиреного молока. Це дозволяє заощадити до 100 калорій на чашку, що може призвести до втрати близько 5 кілограмів вісцерального жиру за рік.

Ні – дієтичній газованій воді

Згідно з результатами досліджень, які проводились Техаським науковим центром охорони здоров’я в Сан-Антоніо,  люди, які п’ють дієтичні газовані напої, частіше набирають вагу, ніж ті, хто взагалі їх не споживає. Не зважаючи на те, що дієтична газована вода рекламується як розумний вибір під час схуднення, вона не сприяє втраті зайвої ваги.

Заваріть чашку зеленого чаю

Інше дослідження, опубліковане в The Journal of Nutrition, виявило, що люди, які займалися спортом і пили чотири-п’ять чашок зеленого чаю щодня протягом двох тижнів, втрачали більше жиру на животі, ніж ті, хто не пив чай. У цьому напої міститься катехін — антиоксидант, що запобігає накопиченню жиру та сприяє швидкому схудненню.

По теме:  6 звичок, які допоможуть вам позбутися зайвої ваги

Пийте алкоголь з содовою

Для зменшення калорій під час вечірок, замовляйте горілку з простою газованою водою. Три такі напої містять на 300 калорій менше, ніж пиво, вино чи коктейлі з соком.

Вживайте воду між коктейлями

Пийте дві склянки води між кожним алкогольним напоєм, щоб уповільнити споживання алкоголю. Це також допоможе не переїдати після вечірки та зменшити ризик фастфуду на ніч.

Обирайте звичайний йогурт

Замініть ароматизований йогурт на звичайний грецький йогурт з додаванням ягід. Це дозволить споживати приблизно на 20 калорій менше.

Відмовтесь від солодкої води

Це вже не секрет, що солодкі газовані напої та енергетики шкодять здоров’ю. Відмова від таких напоїв допоможе заощадити близько 140 калорій і 39 грамів цукру на банку.

Тушкуйте овочі в бульйоні

Тушкування овочів у низькокалорійному овочевому або курячому бульйоні замість олії є кориснішим варіантом для тих, хто прагне позбутись зайвої ваги. Для збагачення смаку та поліпшення засвоєння поживних речовин можна додати оливкову олію перед подачею. Це допоможе зменшити загальну кількість калорій у страві, роблячи її більш здоровою.

По теме:  В больнице Сан-Диего родился самый маленький ребенок в истории

Пийте перед їжею

Дві склянки води перед кожним прийомом їжі допоможуть вам уникнути переїдання. Цікаво, що учасники британського дослідження, які пили воду перед їжею, втратили в середньому півтора кілограма за 90 днів.

Раніше Полемика писала про те, які продукти краще не вживати перед сном, щоб добре відпочити і не нашкодити здоров’ю.