Українцям варто знати, що банки встановили ліміти на зняття готівки, оскільки це може вплинути на їхні фінансові операції.

Багато громадян використовують банкомати для отримання готівки. Однак не усі знають, що в Україні після початку повномасштабного вторгення були встановлені ліміти на зняття грошей, щоб уникнути дефіциту готівки.

Які ліміти на зняття готівки у ПриватБанку, розповідає Полемика з посиланням на Новини Pro.

Яку максимальну суму можна зняти в банкоматі ПриватБанку за один раз

В банкоматах одного з найбільших банків в Україні українці за один раз можуть знімати готівку у розмірі 20 тисяч гривень. При цьому після першої операції зняття грошей у такому обсязі, наступне зняття буде можливим лише через три години.

Де ще можна зняти готівку

ПриватБанк надає можливість зняти готівку не лише через банкомати свого банку, а й через банкомати інших українських або навіть іноземних банків.

Крім того, клієнти можуть відвідати фізичне відділення банку, де на касі менеджер видасть необхідну суму грошей, але при цьому потрібно мати при собі паспорт для підтвердження особи.

Окрім банкоматів та фізичних відділень банку, готівку можна отримати в магазинах, АЗС та аптеках. Наприклад, в деяких мережах магазинів можна зняти до 6000 гривень, а в інших – менше.

По теме:  Визовый режим и "нормандский саммит": Зеленский переговорил с Трюдо

Раніше Полемика писала про те, які долари з дефектами можна обміняти у «ПриватБанку».