В ГУР вважають, що оголошення Міністерством внутрішніх справ РФ у розшук очільника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова ще раз демонструє абсурд кремлівської пропаганди.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на слова представника ГУР МОУ Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

За словам Юсова, в результаті формулювання від російської пропаганди вийшло дуже дивними та нудними, і сенсації не сталося.

Спікер ГУР зауважив, що Буданова розшукувати не потрібно, оскільки щодня він знаходиться на своєму робочому місці і працює над операціями по ліквідації російських загарбників.

Водночас Юсов із часткою сарказму запропонував російським окупантам переконатися в цьому особисто, якщо вони того бажають. Але попередив росіян про один важливий нюанс.

«Якщо хтось з рашистів хоче пересвідчитися, то хай приходять, я думаю, Сили оборони їх радо зустрінуть», — висловився представник військової розвідки.

Варто зазначити, що вчора, 14 грудня, МВС РФ оголосили у розшук начальника ГУР Міноборони України Кирила Буданова. Однак у російському відомстві не вказали, за якою саме статтею він розшукується — у базі лише йдеться, що «за статтею КК».

Нагадаємо, Путін похвалився, що в Росії півмільйона людей готові воювати проти України.