Компанія Gorenje є однією з лідерів по виробництву побутової техніки в світі, а при згадуванні цього бренду кожен певен, що ця техніка надійна на якісна.

Компанія Gorenje, заснована в 1950 році і ось уже понад півстоліття є одним із найбільших підприємств Словенії. На сьогодні компанія, яка в першу чергу спеціалізується на випуску побутової техніки під однойменним брендом Gorenje, входить до сімки провідних виробників побутової техніки в Європі. Щорічно компанія випускає понад 1 млн. холодильників, 900 тис. плит і духовок, понад 500 тис. пральних машин – всього понад 2,5 млн. одиниць продукції на рік. 

Головний принцип концерну Gorenje полягає у постійному удосконаленні та модернізації виробничої діяльності. Розробники прагнуть суворої відповідності сучасним стандартам якості та екологічності. Кожен випущений компанією пристрій – це продумане поєднання передових технологій, сучасного дизайну та турботи про довкілля.

Переваги побутової техніки Gorenje

Візитною карткою побутової техніки Gorenje є естетичний вигляд. При виготовленні техніки Gorenje використовуються практичні та довговічні матеріали – нержавіюча сталь, спеціально підготовлене надміцне скло, алюміній. Завдяки цьому всі прилади відрізняються надійністю, довговічністю, простотою в експлуатації та догляді.

Асортимент Gorenje постійно оновлюється з урахуванням останніх тенденцій у сфері дизайну та функціональності. Одними з останніх новинок виробника є духовки з кольоровими інтерактивними дисплеями та варильні панелі Iqcook, які можуть самостійно контролювати роботу конфорок за допомогою спеціальних сенсорів.

По теме:  Huawei представил первый процессор для смартфонов c 5G-модемом

Концерн Gorenje випускає дуже широку лінійку корисної техніки для дому. Серед великого вибору ви можете обрати для себе усю необхідну техніку, що підходить в першу чергу для кухні та і для всього дому, а гарантована якість та лояльні ціни приємно здивують. Все це зробить оселю зроблять стильною та наповненою. Продуманий унікальний дизайн, надійність та європейські стандарти — це головне кредо компанії Gorenje.

Спеціалісти компанії Gorenje рекомендують звернути увагу на товари для дому: 

  • кухонні плити – дуже гарної якості, які стали топ продажу не один рік поспіль;
  • вбудована велика техніка – здивує вас модельним рядом та цінами;
  • дрібна побутова техніка – серед великого асортименту ви неодмінно знайдете ваш ідеальний варіант.
  • побутова техніка для кухні – така техніка завжди є на складі магазину, а це означає що ви завжди можете одразу придбати (чайник, блендер, мікрохвильові печі, кавові машини, тостери тощо). 

З назвою бренду Gorenje сьогодні асоціюється якість та надійність і немає такої людини, котра б сказала, що техніка від такого відомого бренду може бути неякісною.