У популярній соцмережі Instagram тепер можна публікувати секретні Stories, які глядачі можуть відкрити тільки за допомогою приватних повідомлень.

Про це пише Полемика з посиланням на TechCrunch.

Які нововведення чекають на користувачів

Варто зазначити, що раніше Instagram змінюв алгоритми ранжування контенту, щоб показувати більше контенту від авторів з невеликою кількістю підписників.

Тепер з’явилась інформація, що соцмережа приготувала нові функції для Stories.

Reveal. Ця функція дозволяє публікувати секретні Stories, доступ до яких буде лише через приватні повідомлення, тобто підписними зможуть їх переглянути після відправлення повідомлення.

Add Yours Music. За допомогою цього нововведення, користувачі зможуть додавати до своїх Stories пісні, які відображають їх настрій чи відповідають контенту.

Frames. Ця функція допомагає перетворити фото на віртуальний Polaroid та призначена більше для Stories зі спогадами про минуле. Також, стікер автоматично додасть дату і час, коли було зроблено світлину.

Cutouts. Така функція призначена, щоб перетворити частину будь-якого відео або фото на спеціальний стікер, який можна додати до Stories або ролика. Вона схожа на інструмент вирізання зображень від Apple, який дозволяє вирізати об’єкт з фото або відео одним кліком.

По теме:  Корисні функції Windows, яких немає у macOS

Раніше Полемика писала про корисні функції Windows, яких немає у macOS.