Якщо ви є фанатом гри Hamster Kombat в Telegram і прагнете заробити якнайбільше ігрових монет перед запуском токена в Open Network (TON) і прийдешнім аірдропом, для вас є чудова новина.

Гра-«тапалка» отримала важливе нововведення, яке дозволяє отримати мільйон безкоштовних токенів щодня. Це стало можливо завдяки «щоденному шифру». Суть нововведення полягає у тому, щоб вводити певний щоденний термін в абетці Морзе, який допоможе додати до вашого балансу мільйон ігрових монет.

Як ввести код щоденного шифру, щоб заробити свої безкоштовні монети і де його знайти, розповідає Полемика.

Щоденний шифр – що це?

Нововведення було анонсовано в публікації на офіційному каналі гри в Telegram, одночасно із послідовністю абетки Морзе, яка відображається на екрані завантаження міні-застосунку Telegram (буквально «LOADING»).

Втім, існує конкретний спосіб введення, про який ми зараз вам розповімо.

Для того, щоб розпочати процес, тричі тапніть на полі «Заробити за натискання» на головному екрані, після чого фон екрану зміниться на червоний і нижче вашого лічильника доходів з’явиться поле «Щоденний шифр». Тепер ви отримали можливість ввести код.

Першим зашифрованим словом 5 червня було «BTC» (тобто Bitcoin), і його потрібно вводити наступною послідовністю абетки Морзе: довге утримання, потім три швидкі кліки (B), довге утримання (T), і, нарешті, довге утримання, за яким йде ще один клік, ще одне довге утримання та ще один клік (C).

По теме:  Следователи хотят заблокировать сайты букмекера Favbet

Кожна літера буде показана на екрані, так що ви зрозумієте, чи правильно ввели комбінацію. Не здавайтесь, якщо з першого разу не все вдалося. Вам потрібно освоїти ритм, і у вас обов’язково вийде ввести комбінацію та отримати безкоштовні монети.

Де знаходиться щоденний шифр?

Згідно з офіційним відео на YouTube, кодове слово буде оновлюватися о 19:00 за UTC щодня наперед.

Цікаво, що про перший щоденний шифр («BTC») гравці змогли дізнатися ще до запуску відео, можливо, завдяки підказкам, якими діляться інші гравці в соцмережах таких як Twitter (або X) або TikTok.

В офіційному каналі Hamster Kombat на Youtube пізніше була опублікована відеоінструкція про те як запустити і як вводити код в абетці Морзе.

Раніше ПЛ писала про те, що відомо про новий вид заробітку і чи варто витрачати на нього час.