Міні-застосунок на базі Telegram – Hamster Kombat – завоював прихильність користувачів не лише в Україні, а й у всьому світі.

Зараз про нього говорять у всіх популярних соцмережах – Instagram, TikTok й власне Telegram.

За три місяці кількість реєстрованих користувачів в популярній грі-«тапалці» Hamster Kombat сягнула позначки в 239 мільйонів. І ця кількість продовжує зростати – щодня у грі реєструються 4-5 мільйонів нових користувачів.

Грати, заробляючи внутрішньо ігрові монети, які зовсім скоро можна буде обміняти на криптовалюту, дуже просто, та ще й для цього не потрібні жодні вкладення.

Наразі у грі є унікальні завдання, виконання яких подарує гравцям приємні бонуси, завдяки яким вони зможуть збільшити свій пасивний прибуток. Йдеться про комбо карти.

Полемика розповідає, для чого потрібні комбо карти і як ними правильно користуватись.

Комбо карти в Hamster Kombat

Щодня о 15:00 (за київським часом) у грі з’являється унікальна комбінація із трьох карт, яка дозволяє поповнити ігровий баланс додатковими 5 млн монетами. Скористатись актуальною комбінацією для отримання бонусу потрібно протягом 24 годин, а для цього потрібно уважно слідкувати за новинами.

Комбо карти 6-7 липня

  • Картка №1 — Licence Europe;
  • Картка №2 — Staking;
  • Картка №3 — Quaterfinals are coming.
По теме:  Как владение английским влияет на уровень зарплат украинцев

Де знайти комбо карти

Відкривши чат-бот гри у Telegram, ви побачти кнопку «Комбо» над зображенням хом’яка. Натиснувши на неї, ви перейдете до розділу з картами. Шукайте актуальну комбінацію у розділах «Markets», «Legal», «PR & Team» чи «Specials». Варто зауважити, що карти можуть знаходитись у різних вкладках.

Коли ви знайшли карту із набору, вам потрібно купити її. Таку процедуру потрібно повторити, щоб зібрати усю комбінацію.

Щойно всі комбо карти будуть у вас, на екрані з’явиться сповіщення про успішну покупку і можливість забрати свій бонус. Варто додати, що придбання деяких карт вимагатиме не лише монет, але й виконання різних завдань. Це може бути або підписка на YouTube-канал, або запрошення друга у гру.

У майбутньому деякі з цих карт можуть стати колекційними, тому краще щодня збирати усі карти з набору.

Поради щодо використання комбо карт

Покупка карти – це дуже важливий момент, адже це буде впливати на ваш пасивний прибуток. Наприклад, вигідно купувати картку за 5,000 монет, яка приносить +500 прибутку на годину, тому що вона окупиться всього за 10 годин.

По теме:  Забирайте свій бонус у 5 млн монет: які комбо карти стануть доступні в Hamster Kombat 14-15 червня

Не забувайте також про апгрейд вже придбаних карт – щоразу намагайтесь підвищувати їх до рівня «+1». Це також допоможе збільшити свій пасивний прибуток.

Не витрачайте всі монети на покупки карт одразу, обдумуйте покупку і плануйте дії наперед.

Якщо нові карти відсутні у верхньому полі, варто оновити сторінку, тапнувши на три крапки у верхньому правому куті екрана.

Схожі проєкти

Hamster Kombat – це не єдиний проєкт, який дозволяє заробляти криптовалюту без вкладень. Вам також потрібно ознайомитись з такими проєктами як:

Що очікує Hamster Kombat у майбутньому

Засновник Telegram Павло Дуров повідомив, що лістинг токенів HMSTR відбудеться вже дуже скоро. Очікується, що торги розпочнуться на різних криптовалютних біржах через місяць.

Після лістингу токенів HMSTR гравці зможуть перевести токени на свій криптогаманець та реалізувати їх на біржі. Вам потрібно знати, які великі біржі допоможуть вивести зароблені гроші:

  • KUCOIN — перспективна біржа, на якій буде Pre-Market токенів Hamster Kombat;
  • BINANCE – відома своєю надійністю та зручним функціоналом;
  • OKX – ідеально підходить як для новачків, так і досвідчених трейдерів завдяки інтуїтивному інтерфейсу;
  • ByBit – приваблює широку клієнтську базу та передові технології;
  • BingX – виділяється своєю надійністю та зручністю використання;
  • GateIO – підтримує безліч криптовалют та надає гарантовані торгові опції;
  • WhiteBit – зарекомендувала себе високими стандартами безпеки та зручністю використання.
По теме:  Три комбо карти в Hamster Kombat на 30-31 липня

Раніше Полемика писала про новий шифр в Hamster Kombat 6 липня.