З появою функції "стан акумулятора" в оновленому програмному забезпеченні iOs 12, деякі користувачі стали постійно звертати свою увагу на показники залишкової ємності батареї.

Тепер поширеними запитаннями стали: Ємність акумулятора впала на стільки-то і чи нормально це? Телефону всього стільки-то, що робити з АКБ? Таке занепокоєння з’явилося практично у кожного другого власника Айфона, тому терміново потрібно розбиратися в цій темі.

 Для початку варто зазначити, що акумулятор втрачає половину своєї заявленої ємності після закінчення 500 циклів перезарядки і за часом це займає від 1.5 до 2 років, залежно від інтенсивності використання смартфона. Тобто 1-2 % деградації батареї за один місяць вважається прийнятним показником.

 Також не варто повністю довіряти функції стану акумулятора, оскільки вона може давати неточні показники. До того ж ємність Акб залежить і від умов її експлуатації, так наприклад, на морозі значення ємності будуть серйозно відрізнятися від реальних показників, тому це теж варто враховувати.

Ознаки, що сигналізують про потребу в заміні акумулятора в Айфоні

  1. Мимовільне вимкнення. Такий ефект може проявлятися на 50 і менше відсотках заряду батареї, це перший сигнал про те що прийшла пора замінити накопичувач. Для айфона 8 шукайте батарею тут https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/apple/model-telefona-apple/iphone-8
  2. Уповільнена робота. Коли процесор Айфона виявляє ознаки несправності АКБ, то серйозно урізає частоту своєї роботи, для того щоб пристрій не вимикався при великих навантаженнях;
  3. Пристрій сильно гріється навіть у режимі очікування. Якщо після скидання налаштувань ефект залишився, то батарею слід замінити.
  4. Здуття батареї. Якщо Ви помітили що в деяких місцях з’явився зазор між екраном і корпусом, то це свідчить про спучування АКБ і потрібна негайна її заміна.
По теме:  Самые полезные приложения для фанатов подводного спорта

 Для того щоб Айфон міг повноцінно працювати далі при виявленні подібних ознак, то важливо не просто знайти нову батарею і встановити її правильно, а й не потрапити на дешеву копію товару. Знайти якісні акумулятори для iPhone 6 ви зможете після переходу за наступним посиланням https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/apple/model-telefona-apple/iphone-6. Тільки запчастини від надійних виробників дають змогу працювати смартфону Apple коректно і це важливо знати і пам’ятати.