В останній день листопада в Україні опадів не прогнозують, а от перший день зими пройде з мокрим снігом і дощем.

Про це повідомляє Полемика з посилання на прогноз Укргідрометцентру.

В службі зазначили, що 30 листопада погода в Україні очікується переважно без опадів, тільки в північно-східних областях вночі очікується невеликий сніг. На Закарпатті та Прикарпатті пройде помірний мокрий сніг вдень. Місцями очікується налипання мокрого снігу.

Також водіям слід бути обережними, оскільки в останній день осені на дорогах очікується ожеледиця, за виключенням південного сходу.

Температура повітря вночі коливатиметься в межах -3…-8 градусів, та опуститься до -11 градусів на заході України. У південно-східній частині країни близько 0 градусів, вдень від -3 до +3 градусів, на півдні країни до +6 градусів.

Синоптики повідомляють, що 1 та 2 грудня по всій території України очікуються опади у вигляді снігу та дощу, місцями можливе налипання мокрого снігу, ожеледь, на Закарпатті та Прикарпатті значні опади, в Карпатах сильний сніг.

2 грудня опади прогнозуються по всій території України, крім південних областей.

У північних та західних областях у перші дні зими вночі та вдень прогнозують 0…-8 градусів, у центральних та східних областях 0…+8 градусів, на півдні країни вночі +1 +6 градусів, а вдень +8 +15 градусів.

По теме:  «Желтое» предупреждение в Украине 5 мая: ожидаются грозы, град и шквалы

Нагадаємо, в МЗС жорстко відреагували на ідею обміняти захоплені Росією землі на вступ до НАТО.