Синоптики обіцяють чергову порцію снігової казки, та пощастить не всім.

День святого Миколая, який за новим календарем Православної церкви України нині відмічається 6 грудня, приніс українцям можливість трохи насолодитись ясною та теплою як для зими погодою. Проте, одразу після цього низка областей знову опиниться під дією опадів. Однак сніг очікується не в усіх областях та до того ж не затримається надовго.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на прогноз «Укргідрометцентру».

У четвер, 7 грудня, прогнозується мокрий сніг у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях, у той час як у деяких південних регіонах може пройти невеликий дощ.

У п’ятницю, 8 грудня, очікується сніг, мокрий сніг та дощ по всій території лівобережній України, а також в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Київській областях. Тільки в Криму та на Луганщині погода буде сухою та з проясненнями.

Температура при цьому буде помірно низькою. Синоптики обіцяють у середньому близько нуля градусів вдень і близько -4 градусів вночі.

У суботу, 9 грудня, опади ймовірні тільки в південних та суміжних з ними центральних та східних областях України, тоді як у неділю, 10 грудня, очікуються опади у вигляді мокрого снігу та дощу у Херсонській, Одеській областях та у Криму.

По теме:  Погода в Украине 24 января: местами ночная температура упадет до −18 °С

Нагадаємо, Зеленський відвідав у госпіталі українських захисників.