Завтра, 9 січня, температура повітря опуститься до -15…-20 градусів, а в двох регіонах навіть до -25.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на прогноз Укргідрометцентру.

За прогнозом синоптиків, вночі у південних та південно-східних областях, вдень на крайньому півдні країни очікується сніг, місцями ожеледь. На решті території опадів не передбачається.

Спеціалісти зазначили, що вітер буде північно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, у південній частині вночі місцями пориви 15-20 м/с, очікуються хуртовини.

Водночас, за даними Укргідрометцентра, вночі похолодає до -15…-20 градусів, у Чернігівській та Сумській областях до -25. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть -7…-12 градусів. На півдні та на Закарпатті вночі -8…-13 градусів, в Криму -1…-6 градусів. Вдень у південних областях -2…-7 градусів, на Закарпатті та в Криму близько 0.

Синоптики наголошують, що найближчими днями негода продовжить вирувати. Зокрема, може значно погіршитись ситуація на дорогах, бо піщано-сольова суміш, яку використовують для посипання автодоріг, за температури нижче -15 градусів значно втрачає у своїх властивостях, тому не рекомендується без гострої необхідності виїзджати з дому.

Раніше повідомлялось, що через негоду в Україні можуть відключати світло.