(відео) » src=»/wp-content/uploads/2022/08/45c82bf7e70588bcd53012a375611869.jpg» alt=»Окупанти заявили, що в Керчі збили український безпілотник (відео)» width=»100%» />

У Керчі в окупованому Криму "на великій відстані" від Кримського мосту збили український безпілотник. Про це повідомив голова окупаційної влади Запоріжжя Володимир Рогов.

В Керчи сработала система ПВО. По предварительной информации, на большом удалении от Крымского моста был сбит украинский беспилотник. Жертв и разрушений нет.

Раніше "радник голови Криму" Олег Крючков заявив, що у Керчі спрацювали системи протиповітряної оборони. Він написав, що "небезпеки для міста та мосту немає", він "працює у штатному режимі".

Саме в Керчі бере свій початок Керченський міст або Кримський міст, який з'єднує окупований Крим з Новоросійськом у Краснодарському краї РФ.

Нагадаємо, раніше в окупованому Криму сталися два інциденти, з пожежами на складах з боєприпасами. Перший стався 9 серпня у Новофедорівці на території військового аеродрому Саки. Другий стався через тиждень у Джанкойському районі.

По материалам: Подробности