Пісні народної артистки СРСР Алли Пугачової не лунають в ефірі "Русского радио" та інших радіостанцій "Русской медиагруппы" ("Русское радио", DFM, "Хит FM", "Радио Монте-Карло", "Maximum").

У компанії пояснили це рішення тим, що співачка не має нових композицій, "які б відповідали актуальним запитам аудиторії". За словами представника компанії, композицій Пугачової немає в ефірі вже довгий час.

В "Европейской медиагруппе", куди входять у тому числі радіостанції "Ретро FM" та "Дорожное радио", повідомили, що музичні редактори орієнтуються на чарти, фокус-групи та хіт-паради, коли складають плей-листи. При цьому в ефірі "Ретро FM" звучать пісні Алли Пугачової, випущені понад 20 років тому.

Читайте також

"Были холопами, стали рабами": Алла Пугачова відповіла своїм критикам

Наприкінці вересня 73-річна Алла Пугачова, яка у серпні повернулася до росії, знову виїхала з країни. Виявилося, що Пугачова приїжджала до росії, щоб забрати документи дітей з школи та виставити на продаж свій замок у селі Грязь на Московщині. 

Після повідомлень ЗМІ про від'їзд Пугачової з росії на телецентрі "Останкіно" в Москві з'явилося повідомлення адресоване Примадонні: "Алла, так ***** (зачем) ты вообще приезжала?"

По теме:  Светлана Тихановская дала совет жене Навального

18 вересня Алла Пугачова попросила мін'юст рф оголосити її "іноземним агентом" вслід за її чоловіком, Максимом Галкіним, якого включили до реєстру "іноагентів" за день до цього. Пугачова назвала свого чоловіка "справжнім патріотом Росії", який бажає своїй країні "мирного життя, свободи слова" та "припинення загибелі наших хлопців за ілюзорні цілі". 

По материалам: Подробности