Американський бізнесмен Ілон Маск назвав "абсурдними" прогнози на 2023 рік, які опублікував заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв. Мільярдер висміяв віщування російського політика у Twitter, де той поділився своїми думками.

медведєв опублікував 10 своїх прогнозів перед новим роком ввечері 26 грудня.

Многие упражняются в футуристических гипотезах, соревнуясь в предложении самых неожиданных и даже абсурдных. Внесём и мы свою лепту.

На думку екс-президента рф, у 2023 році серед іншого можуть відбутися наступні події:

  • Ціна нафти сягне $150 за барель, а ціна на газ — $5 000 за тисячу кубометрів.
  • Велика Британія повернеться до Євросоюзу, який потім розпадеться. Польща та Угорщина захоплять західні області України.
  • У Німеччині створять "Четвертий рейх", до якого приєднаються її "сателіти" — Польща, Латвія, Литва, Естонія, Чехія, Словаччина, Румунія та "Київська республіка".
  • Франція та "Четвертий рейх" розпочнуть війну, через яку відбудеться поділ Європи, зокрема Польщі.
  • Внаслідок громадянської війни штати Каліфорнія та Техас стануть самостійними державами. При цьому Техас створить "союзну державу" з Мексикою. У частині американських штатів, які після громадянської війни залишаться за республіканцями, президентом оберуть Ілона Маска.
  • Бреттон-Вудська фінансова система, включаючи МВФ і Світовий банк, буде повалена. Долар та євро перестануть бути світовими резервними валютами. Світ повернеться до золотого стандарту та перейде "до активного використання цифрових фіатних валют".
По теме:  Українські військові звільнили сім населених пунктів в Луганській області

Свій допис медведєв закінчив так:

С наступающим вас, англосаксонские друзья и их радостно похрюкивающие подсвинки!

Ілон Маск назвав тред із прогнозами медведєва "епічним" і встановив на нього нагадування, яке спрацює через рік. Пізніше у гілці обговорень американський мільярдер написав наступне:

Це, безумовно, найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув, вони демонструють вражаючу непоінформованість щодо прогресу штучного інтелекту та сталої енергетики.

"Найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув": Ілон Маск висміяв передбачення медведєва на 2023 рік

Маск і медведєв не вперше коментують дописи один одного. У жовтні бізнесмен відповів на твіт російського чиновника про відставку прем'єр-міністра Великої Британії Ліз Трасс.

Маск написав, що медведєв "досить хороший троль", а також запитав, як у росії справи в українському Бахмуті, де тривають запеклі бої. У відповідь медведєв покликав бізнесмена до Москви на День Перемоги.

Нагадаємо, днями путін вигадав для медведєва нову посаду.

По материалам: Подробности