«>

Військова допомога Україні — це, перш за все, мудра інвестиція країн-союзників у власні системи національної безпеки.

Про це повідомляє в Twitter радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Це (військова допомога Україні — ред.) інвестиції в стабільні та однозначні глобальні правила, в ефективне міжнародне право та міжнародне правосуддя, у відсутність хаосу та нестабільності, у розвиток власного військово-промислового комплексу на основі досвіду великої сучасної війни, у відродження оснащення власних армій, а також надання нового значення альянсу НАТО та придушення страхів перед країною-монстром росією", — зазначив Подоляк.

Він також додав, що допомога Україні сьогодні — це маленька інвестиція в нову модель майбутнього і найбільша гарантія безпеки.

"Вирішити проблему російського (читай авторитарного) свавілля, яке ламає правила і принципи сучасного гуманістичного світу, сьогодні набагато простіше і дешевше, аніж дати йому розростатися, міцніти, усвідомлювати свою безкарність і формувати "коаліцію беззаконня", — наголосив радник глави ОП.

Military assistance to Ukraine is, first and foremost, a wise investment in our own national security systems.

По теме:  У Зеленского рассказали о вакцинации от COVID

This is an investment in stable and unequivocal global rules, in effective international law and international justice, in the absence of chaos and volatility, in the…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) September 26, 2023

По материалам: Подробности