«>

Трагедія, що розгорнулася на фестивалі миру в населеному пункті Рейм на кордоні Ізраїлю та Сектора Газа, є справжньою катастрофою, яка стала свідченням страшного військового конфлікту в цьому регіоні. Подібні події нагадують нам про неймовірну важливість миру та безпеки в світі і про страшні наслідки війни для невинних цивільних жителів. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

За інформацією служби швидкої медичної допомоги ZAKA, з місця проведення фестивалю було вилучено тіла 260 людей. Ця подія призвела до неймовірного жалю та болю для сімей загиблих і поранених.

Фестиваль "Nature Party" мав відзначити єврейське свято Суккот і стати символом спільності та радості. Однак життя вразливих учасників цього свята було настигнуте насильством та терористичними ракетними ударами, що призвели до великої кількості жертв.

Ми закликаємо всі сторони конфлікту виявити максимальну стриманість та негайно припинити насильство, забезпечуючи безпеку всіх мирних громадян. Негайний мирний діалог і зусилля зі зміцнення довіри є єдиною можливістю врятувати життя та забезпечити майбутнє для всіх сторін конфлікту.

По теме:  "Мы строим Украину вместе": Зеленский обратился к строителям

Нагадаємо, що  уранці 7 жовтня Ізраїль зазнав масованої ракетної атаки зі сторони Сектору Гази. На цей час відомо вже про 22 загиблих, ще близько 545 — госпіталізовані. Внаслідок масованих обстрілів ракетами в Тель-Авіві заявили про "готовність до війни". Усі подробиці нападу на Ізраїль — в матеріалі "Подробиць".

По материалам: Подробности