«>

У четвер, 28 жовтня, в ефірі телемарафону "Єдині новини" на телеканалі "Інтер" керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів, про що говорив під час розмови з американським політичним і державним діячем Джейком Салліваном. 

Розмова з Салліваном стала вже традицію, як мінімум раз на тиждень ми з ним говоримо, а іноді й декілька разів. Безумовно, ця розмова була продовженням тих домовленостей, які були досягнуті у Вашингтоні під час зустрічі президента Зеленського з президентом Байденом. 

"Ми говорили безумовно з ним і про зустріч на Мальті, і про ситуацію у світі, і про результати Форуму військових індустрій, і про підготовку конференції українсько-американської щодо виготовлення необхідної зброї для України, про багато питань двосторонніх відносин", — сказав він.

Він проінформував мене, що за дорученням Байдена, він кожного дня працює на те, щоб забезпечити Україну необхідним протиповітряним обладнанням, озброєнням. Сьогодні це один із основних фокусів його роботи. Нам є про що говорити, але розмови завжди конкретні, змістовні. 

По материалам: Подробности