«>
» src=»/wp-content/uploads/2023/11/811f3082c11681b34d2357e52018fc55.jpg» alt=»Трамп відхилив запрошення Зеленського відвідати Україну» width=»100%» />

Колишній президент США Дональд Трамп відхилив запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну. Про це колишній глава Білого дому заявив американському телеканалу Newsmax.

Я з великою повагою ставлюся до президента Зеленського, але вважаю, що було б недоречно їхати в Україну в цей час. Зараз з ним веде справу адміністрація Байдена, і я не хотів би створювати конфлікт інтересів.

Нагадаємо, в інтерв'ю телеканалу NBC президент Зеленський запропонував Дональду Трампу приїхати в Україну та поділитися своїм мирним планом щодо швидкого припинення розв’язаної Росією війни.

Ми його також будемо раді вітати. Президент Байден вже був тут, і він, думаю, зрозумів деякі речі, які на мою думку, можна зрозуміти, лише перебуваючи тут (в Україні — ред.)… Мені треба буде не більше 24 хвилин, щоби пояснити президенту Трампу, що він не може щось зробити з цією війною, забезпечити мир — через путіна. Якщо — завжди є "якщо" — якщо він не намагається і не готовий здати нашу територію цій жахливій людині. 

По теме:  "Слуга Народа" представила топ-10 списка в Верховную Раду

Трамп неодноразово говорив, що якщо його знову оберуть президентом, припинить російську агресію проти України впродовж 24 годин.

Раніше Зеленський закликав Трампа оприлюднити мирний план закінчення війни.

По материалам: Подробности