«>

У росії розголошують про широкомасштабну атаку невідомих безпілотників у різних регіонах країни-агресора.

Цю інформацію розповсюджують російські пропагандисти, які посилаються на дані російських телеграм-каналів:

  • О 4:25 за московським часом Сергій Собянін повідомив про атаку українських безпілотників. За його словами, вони, зачепивши райони Наро-Фомінська та Одинцівського міського округу, були збиті системою протиповітряної оборони. На певний час роботу зупинили столичні аеропорти "Домодєдово" та "Внуково".
  • Декілька інших дронів, як стверджують, було ліквідовано системами протиповітряної оборони в Брянській та Калузькій областях без постраждалих чи руйнувань.
  • Три дрони було знищено у повітрі над Тулою. Один із них втратив керування після втручання ППО і зіткнувся з житловою багатоповерхівкою. Постраждала одна людина з легким пораненням стопи. Мешканці будинку тимчасово переселилися у дитячий садок та готелі. Станом на 9 ранку повідомляють про нові вибухи.
  • Близько п'ятої ранку мер Москви повідомив про збиття БПЛА в Подільському міському окрузі. Руйнувань та постраждалих від уламків, за попередньою інформацією, також немає.
  • Також виявлено ще один дрон у Раменському міському окрузі, який летів у бік Москви. Інцидент не призвів до постраждалих чи руйнувань.
По теме:  ЗСУ завдали втрат ворогу під Бахмутом та збили гелікоптер окупантів - Генштаб

В Міністерстві оборони рф, як завжди, звинуватили Україну та оголосили про "терористичну атаку".

Нагадаємо, 8 безпілотників типу "Шахед", які були запущені окупантами на території України сьогодні вночі, 26 листопада, були збиті українськими військовими.

По материалам: Подробности