Список «кандидатів», яких пропонує Безугла, чималий.

Народна депутатка фракції «Слуга Народу» Марʼяна Безугла, яка стала відомою своїми «наїздами» на головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, вирішила не зупинятись. Вона влаштувала так званий кастинг на його посаду.

На своїй сторінці у Facebook Безугла розмістила опитування щодо того, кого бачать українці наступним головнокомандувачем. Вона сформувала чималий список умовних кандидатів. Про це повідомляє Полемика.

Серед варіантів — голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов, голова Генштабу ЗСУ часів п’ятого президента Віктор Муженко, заступник Залужного Микола Балан, генерал-лейтенант Михайло Забродський, командувач Десантно-штурмовими військами Максим Миргородський, заступник Залужного Євген Мойсюк, командувач морськими силами України Олексій Неіжпапа, командувач Сухопутних військ Олександр Сирський, начальник Генштабу ЗСУ Сергій Шаптала та якийсь умовний «бойовий командир знизу».

Безугла зазначила, що свої варіанти можна додавати в коментарях. Крім того, вона наголосила, що недоторканних людей немає.

«Якщо можна Верховного Головнокомандувача розкладати на молекули, то пороздумувати, як вирватися з «глухого кута» і «міни там виявилися», отримати реальний план 2024, чому б ні», — написала нардепка.

По теме:  В мережі опублікували запис розмов Пашинського, в яких той нецензурно висловився про ЗСУ і українців

У псевдоопитуванні Безуглої «першість» отримали Забродський, «бойовий командир знизу» та Буданов.

Однак користувачі мережі не були в захваті від таких дій Безуглої і досить негативно відреагували на її «вибори». Взагалом, як і на більшість закидів нардепки в сторону Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Нагадаємо, ексміністр заявив, що Росія веде підготовку до прямого конфлікту з НАТО.