«>
» src=»/wp-content/uploads/2023/12/b3c06cc0f80060a50c3737fe226575f3.jpg» alt=»Співачка Тейлор Свіфт стала людиною року за версією журналу TIME» width=»100%» />

Американська співачка Тейлор Свіфт стала "Людиною року 2023" за версією журналу TIME. 

У році, що минає, її популярність побила всі попередні рекорди. Редакція журналу пише:

За цей рік вона вдосконалила свою майстерність — не лише в музиці, а й як головний оповідач сучасної епохи.

У коментарі TIME Свіфт сказала:

Це найгірше і найщасливіше почуття, найтворче реалізоване і вільне з усіх, що я колись відчувала.

Співачка Тейлор Свіфт стала людиною року за версією журналу TIME

У голосуванні Тейлор Свіфта випередила голову КНР Сі Цзіньпіна, короля Великої Британії Чарльза III, засновника OpenAI Сема Альтмана, російського диктатора володимира путіна та культову ляльку Барбі — героїню фільму Грети Гервіг "Барбі", який став найкасовішим в цьому році.

Також у шорт-листі згадувалися прокурори, які виступають на судових процесах проти колишнього президента США Дональда Трампа, голова Федеральної резервної системи США Джером Пауелл, сценаристи та актори Голлівуду.

 

Тейлор Свіфт — виконавиця і автор пісень, — одна з найбільш популярних артистів у світі: у неї продано понад 200 млн платівок. Вона 12-разовий лауреат премії "Греммі", володарка 40 нагород American Music Awards та безлічі інших нагород. 

По теме:  Обмен пленными: названы имена 44 человек

Доходи від її концертних турів перевищують фінансові показники багатьох невеликих країн, а її внесок в економіку США, включаючи прибуток, який отримують концертні зали, готелі та туристична інфраструктура в містах, де відбуваються концерти, стають значною частиною ВВП.

Співачка Тейлор Свіфт стала людиною року за версією журналу TIME

Нагадаємо, торік "Людиною року" за версією журналу TIME став Володимир Зеленський.

По материалам: Подробности