Для того, щоб підвищити врожайність та покращити якість рослинної продукції, фермери та агро підприємці використовують мінеральні добрива. Синтезовані вони штучним шляхом, містять у своєму складі один або кілька хімічних елементів. Дають змогу застосувати певний спектр елементів живлення для підвищення потенціалу конкретного сорту, гібриду с/г культури та покращення якості врожаю.

Постає питання: які саме купити мінеральні добрива та як вони впливають на рослину? Розглянемо найпопулярніші варіанти. 

  • Азотні (нітратні, аміачні, амідні) – пришвидшують ріст та розвиток флори.
  • Фосфатні – підвищують врожайність, якість продукції.
  • Фосфорно-калійні – покращують кількісні і якісні показники врожаю. 
  • Калійні – підвищують стійкість рослин до різних хвороб.

Вибір потрібно робити, спираючись на тип ґрунту, біохімічний аналіз субстрату, вид вирощуваної культури, цілі, яких потрібно досягти.

Загалом, міндобрива використовуються з метою покращення умов живлення рослин, регулювання швидкості біохімічних реакцій у ґрунті, підвищення стійкості рослин до несприятливих умов середовища, покращення показників урожайності…

Продукція ДоброДІЙ: вигідне капіталовкладення в український агробізнес

Тотальне забруднення річок та ґрунтів, значне погіршення екологічної ситуації на планеті змушує фермерів та підприємців відмовитись від використання на полях та угіддях хімічних (токсичних) засобів обробки рослин. Натомість обирати безпечні, екологічні та максимально натуральні препарати. ТМ «ДоброДІЙ» розробила цілу серію продуктів, які вирішують конкретні проблеми агросектору, в тому числі, й мінеральні добрива.

По теме:  Буданов назвав справжню причину смерті Навального

Так, до продуктової лінійки даної торгової марки входять такі препарати, як:

  • ДоброДІЙ Комфорт Універсальний – ефективно ліквідує бактеріози та грибки патогени, підвищує стресостійкість, зміцнює імунітет рослин.
  • Органо-мінеральне добриво ДоброДІЙ – стимулює розвиток кореневої системи, відновлює поживну мікробіоту субстрату, містить цілий комплекс важливих елементів для повноцінного росту та розвитку с/г культур. 
  • ОМД «ДоброДІЙ Калій Актив» – покращує показники урожайності, підвищує посухостійкість та морозостійкість рослин, забезпечує рослину легкодоступним калієм.
  • ОМД «ДоброДІЙ Молібден Плюс» – активізує фосфорний та азотний обмін, сприяє покращеному функціонуванню бульбочкових бактерій, підвищує вміст цукру та білків у плодах.
  • Мінеральне добриво «ДоброДІЙ Цинк-Мідь» – приводить в норму азотний обмін, слугує профілактикою бактеріальних хвороб, підвищує стресостійкість.  
  • Мінеральне добриво «ДоброДІЙ  Бор» – забезпечує повноцінний ріст, розвиток, формування бруньок та плодів в с/г рослинах.

Купити мінеральні добрива чи органо-мінеральні від ТМ ДоброДІЙ – означає зберегти навколишнє середовище від забруднення, людину – від впливу пестицидів та нітратів, одночасно покращуючи показники урожайності та збільшуючи свій прибуток у секторі агробізнесу.