Люди, які мають посвідчення водія, в незнайомому місті все частіше вирішують орендувати авто. Цілодобовий доступ до керма — це зручно, особливо для тих, хто запланував подорож по Україні або щільно розписав робочий графік. Не потрібно викликати таксі, чекати громадський транспорт і витрачати на трансфер багато часу. Це пояснює ріст популярності послуг прокатних компаній, особливо в столиці Україні та інших великих містах.

Все, що необхідно, стане вашим на певний час

Оренда ТЗ — ідеальне рішення для сучасної людини. Сьогодні можна взяти напрокат машину на одну добу та більше, при цьому поставити бронь на сайті. Наприклад, так роблять тисячі клієнтів компанії NarsCars, оренда авто у Києві передбачає отримання ключів від транспортного засобу після підписання договору, що займає 5 хвилин. Але послугою можуть скористатися лише гості та громадяни України від 23 років за умови, якщо вони мають стаж водія мінімум 2 роки.

По теме:  Як правильно сіяти капусту, щоб отримати великий урожай: поради досвічених городників

Перед орендою можна висловити власні побажання. Наприклад, розказати про необхідність наступного обладнанням:

  • навігатор;
  • дитяче крісло;
  • мобільний Wi-Fi-роутер;
  • бокс на дах та ін.

Не вмієте керувати транспортом або немає бажання сидіти за кермом? Будь ласка, додатково замовляйте послугу «особистий водій». Легко орендувати машину зі всім необхідним як заздалегідь, так і терміново. У першому випадку достатньо забронювати конкретну модель ТЗ на сайті прокатної компанії або по телефону, у другому — відразу набрати номер.

Важливо: звертайтеся тільки в надійні спеціалізовані фірми, уникайте співпраці з фізособами. Так гроші та нерви залишаться цілими. NarsCars — одна з найбільших компаній в Україні, яка має великий автопарк та пропонує співпрацю на вигідних умовах.

Коли варто орендувати авто

Багато жителів України вперше беруть машину напрокат з певними побоюваннями через те, що не бажають потрапити в неприємну ситуацію на дорозі, відчувають недовіру до фірми. Однак всі, хто зараз часто орендує авто, колись робили це вперше. Тут немає нічого небезпечного, головне — звернутися до перевіреної компанії.

По теме:  Почему шкаф-купе остается популярным

Оренда ТЗ — це в більшості випадків вихід з неприємної ситуації. Послуга актуальна для тих, у кого:

  • раптово зламався особистий автомобіль, який був ключовим робочим інструментом та щоденно допомагав вирішити багато важливих завдань;
  • немає своєї престижної машини, але запланована зустріч з бізнес-партнером;
  • є ідея відправитися у подорож або у відпустку в курортний куточок України;
  • заплановане відрядження.

Оренда машини дозволить не тільки швидко й вільно пересуватися, але і приємно проводити час з близькими. Послугою користуються при організації романтичних заходів. Наприклад, в NarsCars беруть напрокат Audi TT Cabri і Ford Mustang Cabrio перед побаченням, фотосесією, вечіркою. Перебування в сучасному кабріолеті піднімає настрій і надовго залишається в пам’яті.

Як формується ціна автопрокату

Орендувати автомобіль може людина з будь-яким бюджетом. У NarsCars є ТЗ від економ-класу до преміум, пропонуються різні комплектації. Ціна залежать від:

  • тривалості прокату;
  • класу і марки автомобіля;
  • комплекту послуг.

Вигоди оренди розглянемо на прикладі Toyota RAV 4.

Якщо вам знадобиться цей позашляховик на 1–3 доби, потрібно заплатити по 120 доларів за день. Але вартість послуги після збільшення терміну прокату зменшується наступним чином: на 4–9 діб — по 105 $, на 10–25 — 90 $, від 26+ — 73 $. Машини економ-класу коштують від 27 доларів. Ознайомитися з цінами можна на офіційному сайті NarsCars, там ви знайдете інформацію про умови співпраці.