Перелік бонусів грального закладу Паріматч. Умови надання. Що потрібно для виводу виграшу.

Паріматч пропонує різні види заохочень гемблерам. В цей список входять фріспіни, збільшення розміру депозиту та грошові бонуси казино онлайн.

Види бонусів

За розміщення депозиту гравці отримують бонус в розмірі 150% від суми поповнення. Вночі за гру в блекджек надаються подарункові 10 доларів, за умови гри за столами Паріматч Студіо. Кожен користувач отримує шанс зарахування 500 доларів у разі комбінації «777» в розділі Лайв казіно. Для цього потрібно обрати будь-який зі столів Паріматч Блекджек. За програні кошти у вихідні дні в Лайв Казіно повертають до 10%. Їх потрібно замовити самостійно до кінця понеділка, який слідує за вихідними.

Бездеп у вигляді безплатних обертань надається для гри в Sun of Egypt 2. Отримати фріспіни можна після виконання наступних умов:

  • створення облікового запису;
  • авторизація в особистому кабінеті;
  • підтвердження вказаного номеру телефону шляхом введення одноразового коду зі смс-повідомлення;
  • активація посилання із листа на e-mail.

Лише після цього гемблер може активувати безплатні обертання. Для цього потрібно перейти в розділ «Подарунки». Головна перевага цього заохочення полягає у відсутності необхідності поповнення балансу. Всі виграні кошти в слоті зараховуються на основний рахунок. Перед виведенням потрібно пройти обов’язкову верифікацію. Максимальна сума для зняття за вищевказаним бонусом не може перевищувати 777 гривень.

По теме:  Обзор БК Winline: что нужно знать

Промокоди

Гральний заклад надає ще одну можливість отримати цінні заохочення. Спеціальні промокоди розповсюджуються на підвищення розміру депозиту, фріспіни та грошові призи.

Промокод «3000» дає шанс отримати до 3 тисяч доларів та 300 безплатних обертань, за умови, що гравець розмістив перших п’ять депозитів загальним розміром 300 доларів. В гральному автоматі Haunted House доступні 50 фріспінів за запуск софту. Їх потрібно відіграти, вейджер встановлений на рівні 40. Ще одна ідентична пропозиція розповсюджується на слот Koi Gate. Користувач отримує 50 фріспінів, зняти бонус можна лише після прокрутки 40 разів.

Щочетверга гемблери за поповнення рахунку отримують 30 безплатних обертань. А кожну п’ятницю проводиться акція у вигляді 20 фріспінів, що надаються за поповнення рахунку на суму понад 30 доларів. Встановлене обмеження на використання бонусу – лише в автоматі Sin City Nights. Перераховані спіни потрібно відігравати. Обов’язкова прокрутка складає 20-30 разів, в залежності від умов акції.