Звукові проектори, також відомі як саундбари, забезпечують глибокий і потужний звук, ніж вбудовані динаміки телевізорів. Основне призначення звукових проекторів — покращення якості звуку під час перегляду телевізійних програм, фільмів, спортивних трансляцій та ігор. Саундбари в Україні використовуються у різних місцях, включаючи домашні кінотеатри, телевізійні студії, конференц-зали, бари та ресторани, аудиторії, музеї, торгові центри тощо.

Загальна характеристика, функції звукових проекторів

Звуковим проектором або саундбаром прийнято називати компактний аудіопристрій, що забезпечує високоякісний звук у приміщенні під час прослуховування/відтворення мультимедійного контенту. У конструкцію пристрою входить кілька динаміків, які спільно функціонують створення потужного звукового поля.

Як і в інших пристроїв, функції звукових проекторів різноманітні:

  • створення більш чіткого та натурального звукового образу в телевізійних студіях та конференц-залах;
  • якщо ви хочете покращити якість звуку, саундбар під час перегляду телевізійних програм, фільмів, спортивних трансляцій та ігор легко впорається з цим завданням;
  • відтворення музики та звукових ефектів у барах та ресторанах, створення необхідної атмосфери та певного настрою клієнтів;
  • відтворення звукових доріжок, пояснень та коментарів в аудиторіях та музеях.
По теме:  Трубопроводы: сшитый полиэтилен

Основні властивості та функціональність звукових проекторів обумовлені різними параметрами.

Потужність

Звукові проектори можуть мати різну потужність, від яких залежить гучність і якість звуку.

Динаміки

Чим більше у конструкції саундбару динаміків, тим потужніший звук він може створювати.

Габарити

Вибрати саундбар, що за габаритами підходить для конкретного приміщення, дозволяють різні форми та розміри звукових проекторів, представлених у продажу.

Підключення

Саундбари можуть підключатися до телевізора, комп’ютера або мобільного пристрою через різні інтерфейси, якими їх щедро оснащують виробники, це може бути Bluetooth, кабель оптичний або HDMI.

Додаткові функції

Деякі моделі звукових проекторів можуть бути оснащені додатковими функціями – підтримкою віртуального 3D-звуку або бездротовим з’єднанням з іншими пристроями.

Де можна вибрати надійний саундбар, що важливо враховувати?

Придбати в Україні доступний за вартістю та якісний саундбар пропонує компанія Showtime, на сайті інтернет-магазину якого ви знайдете різні моделі звукових проекторів. Щоб вибрати саундбар із необхідними параметрами, важливо враховувати такі фактори:

  1. Якість звуку — звук має бути чистим, потужним і мати хорошу деталізацію.
  2. Розмір та потужність— вибирайте саундбар, що відповідає розміру кімнати та потужності вашої системи.
  3. Кількість каналів — числом динаміків та каналів обумовлено кількість звуків, які ви можете отримати на виході.
  4. З’єднання — переконайтеся, що вибраний вами звуковий проектор має роз’єми для підключення до вашого джерела звуку.
  5. Бездротове з’єднання — якщо ви маєте намір використовувати Bluetooth або Wi-Fi
По теме:  Як самостійно створити дизайн кімнати

Недорогі, надійні та потужні моделі звукових проекторів від різних виробників пропонує інтернет-магазин Showtime. У нашому магазині ви можете вибрати та купити саундбар будь-якого типу в Києві або, проживаючи в будь-якому іншому населеному пункті нашої країни. Ми швидко оформимо вашу покупку та відправимо замовлення на вказану адресу.