За минулі вихідні погода в Україні наробила багато лиха, особливо на півдні.

Однак розслаблятися українцям не варто. Найближчими днями країною буде проходити циклон із заходу. Він принесе з собою дощі та сніг.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на заступницю начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталію Голеню.

За словами синоптика, непогода, зумовлена приходом південного циклону в Україну, відступила, але ненадовго. В середу, 29 листопада, в країну зайде західний циклон.

Голеня повідомила, що у більшості областей на півдні, центрі та сході пройдуть дощі. В західній і північній частині країни очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

Українцям також варто приготуватись до температурних «гойдалок». Вночі 28 листопада температура опуститься до -5…-10 градусів. Завтра вдень очікується потепління, відлига. На півночі України повітря 29 листопада прогріється до +4 +6 градусів.

Зазначається, що після циклону в країну зайде прохолодне повітря і морози повернуться. 30 листопада варто очікувати похолодання до -3…-8 градусів вночі, вдень буде близько 0.

Нагадаємо, у Зеленського відреагували на скандальні слова Безуглої про Залужного.