У п’ятницю, 8 грудня, раптово закрили станції столичного метро.

Це зробили, не зважаючи на те, що повністю зупинити рух поїздів між станціями «Деміївська» та «Либідська» мали в суботу, 9 грудня. Наразі рух поїздів Оболонсько-Теремківської лінії метро відбувається між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська».

Цю інформацію почали розповсюджувати у соціальних мережах схвильовані кияни. Згодом прес-служба КМДА підтвердила факт закриття деяких станцій метро. Протце повідомляє Полемика.

Зазначається, що рух поїздів метро на ділянці між станціями «Теремки» – «Деміївська» вже зупинено з міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів.

Згодом стало відомо, що причиною закриття є розгерметизація тунелю, в результаті якої вода пішла на колії — станції київського метро почало затоплювати. Наразі повідомляється про закриття шести станцій.

Як зазначається, між станціями «Либідська» та «Деміївська» почала стрімко прибувати вода.

Станом на зараз відомо, що в Києві закрили наступні станції метро: «Теремки», «Іподром», «Виставковий центр», «Васильківська», «Голосіївська» та «Деміївська». Поїзди рухаються до станції метро «Либідська», а далі всі шість станцій по маршруту припинили свою роботу.
Поїзди курсують між станціями «Героїв Дніпра» – «Либідська».

По теме:  Почему мы так любим еду с доставкой в Киеве?

Нагадаємо, в Україні почали масово роздавати повістки в спортзалах.