В ТКЦ та СП повідомляють, що вручення повісток у громадських місцях – це нормально.

Мережу розбурхали нові відео з врученням повісток. Цього разу представники ТЦК СП навідались до спортзалів країни, щоб мобілізувались сильні та спортивні українці.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на Телеграф.

Рейди стартували з початку грудня і вже пройшли у Дніпрі, Полтаві, Мукачеві, Ужгороді та Хусті. А на популярній платформі онлайн-оголошень з’явилися пропозиції продажу або обміну абонементів у тренажерні зали по всій Україні.

Так, на відео можна побачити, як представники ТЦК СП у супроводі співробітників поліції та людей з автоматами заходять до тренажерних залів. Військові мають із собою теки в яких ймовірно знаходяться повістки. Вони проводять перевірку документів у чоловіків, а деяким прямо на місці виписують повістки.

Через такі рейди на онлайн-платформах почали з’являтись оголошення про продаж або перевідступ абонемента в тренажерний зал. Серед оголошень зустрічаються Київ, Одеса та Харків. Ціни на абонементи коливаються від 1900 до 13 000 гривень.

Радник голови ОП Михайло Подоляк прокоментував мобілізаційні рейди зі спортзал України. Він зазначив, що дивним є той факт, що українці, які бажають жити у вільній країні, нічого для цього не роблять.

По теме:  Слотокинг - казино интернет с большими амбициями

Подоляк додав, що мобілізаційний процес в Україні буде складним і вже зараз влада готує нову комунікацію з суспільством щодо необхідності поповнення лав ЗСУ.

У ТЦК також відзначили, що їхні дії не порушують закон, адже спортзал – це громадське місце, а вручення повісток у громадських місцях легальне. Проте, українців це не заспокоїло. Коментатори відео активно висловлюють своє обурення.

Нагадаємо, в Білому домі пояснили, чому не можна припиняти допомогу Україні.