Повідомляється, що безпілотники поцілили у нафтобазу у місті Орел та «Ореленерго».

Гучно було й у Курській області, росіяни повідомляють про «роботу ППО».

Про це повідомляє Полемика з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У мережі поширюються повідомлення про те, що дрон-камікадзе намагався поцілити по нафтобазі «Орелнафтопродукт» в Орлі. В атаці традиційно звинувачують Україну.

Повідомляється, що БПЛА потрапив у резервуар із паливом близько чотирнадцятої години дня. Росіяни заявляють, що «подальшого займання не відбулось». Проте, чорний густий дим, якій видніється з місця події, красномовно говорить про протилежне.

Ще один дрон атакував компанію «Ореленерго», яка здійснює транспортування та продаж електроенергії по Орловській області.

Також у мережі повідомляють, про ще один дрон-камікадзе, який впав біля ФДМ «Мостове Дорожнє підприємство» в Маслозаводському провулку в Орлі.

За останніми даними, внаслідок атак БПЛА поранення отримали троє росіян.

Окрім того, гучно й у Курській області. Росіяни повідомляють про «роботу ППО».

Російські ЗМІ також звітують про нібито успішно збиті три дрони в небі над Курськом, які летіли до району міжнародного аеропорту ім. Гуревича.

По теме:  Росію знову атакували дрони: у Шойгу заявили про успішну ліквідацію

Також російська ППО нібито уразила безпілотники над містом Курчатовим та в районі села Горналь. В останньому від падіння уламків постраждала росіянка. Вона госпіталізована у тяжкому стані з осколковими пораненнями.

Нагадаємо, в Офісі Генпрокурора розповіли, за що судитимуть Дубінського.