Українські військові ведуть підготовку до різних сценаріїв на фронті, які можуть трапитись до президентських виборів у Росії.

Ворог почне активні дії на полі бою, щоб отримати уявні «перемоги» і використати це в роспропаганді, зокрема, для ІПСО в Україні.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону.

Описуючи ситуацію на полі бою, то, на його думку, ворог продовжить проводити окремі наступальні операції на певних ділянках фронту.

«Ми бачимо на українському сході загострення, які тривають і активну дію українських сил безпеки та оборони. Тут власне і військово-політичне керівництво поінформоване і готується до різних сценаріїв», — розповів він.

Юсов вчергове підкреслив, що українські сили безпеки та оборони активно готуються до будь-яких сценаріїв, в тому числі на Куп’янському напрямку.

Коментуючи можливі дії окупантів, представник ГУР зазначив, що вони матимуть комбінований характер. Вів зазначив, що не маючи успіхів на полі бою, російські терористи застосовують тактику терору і обстрілюють ракетами та БПЛА мирні українські міста.

«Тому разом з пропагандою ворог буде до березня намагатись максимально активну позицію займати», — резюмував Юсов.

По теме:  ГУР атакувало нафтобазу під Брянськом та завод під Тамбовом

Нагадаємо, в Росії знову погрожують Україні ядерною зброєю і назвали умову для її використання.