Черговий російський полонений зізнався, що за весь час перебування в Україні не бачив жодного нациста чи фашиста.

Наразі, він запевняє, що все усвідомив, та має лише питання до російського президента Володимира Путіна, навіщо він «поклав» стількох росіян.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на відео допиту, яке розмістив у своєму Telegram-каналі командувач Сухопутними військами Олександр Сирський.

«Я ось хлопців бачу. Основна маса, 90%, розмовляє російською мовою. Усі кажуть, що їм ця війна не потрібна, а ми все одно премо. Жодного нациста, фашиста за весь час не бачив», — зізнався російський окупант, додавши, що не розуміє цілей та змісту війни.

В армію РФ 33-річний Сергій Саранчін був мобілізований. Понад усе боявся потрапити до підрозділу «Шторм Z». Його запевнили, що буде охороняти кордон, але замість охорони кордону отримав відправку на штурм.

За його словами, перед ними було поставлене завдання взяти окоп і чекати заміни. Вже на місці окупанти зрозуміли, що їх кинули без їжі, БК та води — підмога так і не прийшла, так як українські військові знищили її ще на підходах.

По теме:  «Світ не готовий до цього»: Зеленський зробив заяву щодо закінчення війни в Україні

«Ніхто нас не поміняв і не збирався», — зізнався окупант.

Коли почався штурм, але в бій вони не пішли, так як не мали боєкомплекту. Після того, як ЗСУ запропонували їм здатися в полон, погодилися.

Нагадаємо, українські розвідники розкрили плани росіян у війні до виборів Путіна.