Командир 1-го механізованого батальйону 3 ОШБр з позивним «Бот» висловився про мобілізацію в Україні та дав поради представникам ТЦК.

Окрім цього, за думкою військового, призовний вік треба понизити до 22 років.

Про це повідомляє Полемика з посиланням на інтерв’ю захисника України Яніні Соколовій, яке вийшло на YouTube-каналі журналістки.

Військовий висловився щодо призовного віку в Україні. Справа в тому, що нещодавно з’явилася інформація про те, що вік чоловіків, які підлягають мобілізації, можуть знизити з 27 до 25 років. «Бот» вважає, що його треба знижувати ще більше.

«Взагалі смішно. 25 років це що? Це дорослий мужик, вже дядька. Ну за фактом, ну в сенсі? До 22 треба знижувати взагалі рівень. Які 25? Ну це дядько вже», — заявив він.

Боєць також прокоментував роботу ТЦК, зазначивши, що у немає діалогу з суспільством. Він навів у приклад свою бригаду та пояснив, що чоловіки, які хочуть воювати саме у складі 3 ОШБр, отримують вишкіл та проходять навчання.

«Бот» порадив працівникам ТЦК організовувати вишколи, щоб люди позбавлялись страху йти на війну.

«Насправді ж багато хто боїться йти, тому що нічого не вміє, от і все. І тому що вірить, що в армії нічого нема, нічому не вчать», — пояснив військовий.

По теме:  В Україні почали масово роздавати повістки у спортзалах

Нагадаємо, у Чехії відмовились повертати в Україну військовозобов’язаних.