Щоб млинці були тонкими, але при цьому не рвалися і не пригорали, під час приготування варто додати лише один інгредієнт.

Втім, багато молодих господинь не знаю про це або часто забувають додати цей компонент у тісто.

Як приготувати ідеальні млинці, які не рвуться і не пригорають, і що це за секретний інгредієнт, розповідає Полемика з посиланням на UA.Новини.

Секретний інгредієнт ідеальних млинців – це крохмаль.

На 200 грамів борошна та два яйця буде достатньо двох столових ложок крохмалю. Млинці виходять тонкими, ніжними та повітряними. Також така страва відмінно триматиме форму і не приставатиме до сковороди.

Рекомендується використовувати кукурудзяний крохмаль, однак й картопляний підійде. За своїми властивостями обидва продукти абсолютно однакові, але вважається, що перший робить страву більш повітряною.

Де ще використовують крохмаль

Варто зазначити, що крохмаль можна додавати до будь-якого тіста. Він підійде навіть для пельменів чи пирогів. Цей простий компонент також робить випічку пухкішою.

Деякі господині навіть використовують його для виготовлення котлет. У цьому випадку крохмаль заміняє панірувальні сухарі.

Головне – не додати його занадто багато.

Раніше Полемика писала про те, що можна їсти перед сном, щоб не нашкодити здоров’ю.