Зміна моди відбувається вкрай динамічно, однак не завжди вона є головним фактором сучасного та стильного образу.

Трапляється і таке, що речі, які ви маєте у своєму гардеробі можуть бути не тієї якості чи форми. Саме тому стилісти рекомендують уважно обирати речі, яким ви залишаєте місце у своєму гардеробі.

У гардеробі кожної жінки знайдуться речі, які вона зберігає роками, оскільки їй шкода їх викинути. Трапляється таке, що ці речі з часом повертаються в моду, оскільки ні для кого не секрет, що тренди з часом мають властивість повторюватись. Однак, є такі речі, які ніколи не виглядали стильно та модно. Стиліст Інна розповіла, які речі зі свого гардероба повинна викинути кожна жінка. Про це пише Полемика з посиланням на Фокус.

Джинсова сорочка

За словами стиліста, якщо у вашому гардеробі є сорочка з легкого деніму, яка більше схожа на ганчірку, то просто утилізуйте її, тому що вона буде псувати ваш образ. Інна акцентує на тому, що сорочка з деніму має бути досить щільна і тримати форму, тоді ваш образ виглядатиме стильно та впевнено. У першому ж варіанті ви ризикуєте виглядати дешево та непривабливо.

По теме:  Чому не можна зберігати одяг у сміттєвих мішках

Спортивний костюм

Варто запам’ятати, що для того, щоб виглядати сучасно всі спортивні елементи повинні сидіти вільно. Не враховуючи ті, які від початку придумані в обліпку. Наприклад, якісь легінси, або майки. Йдеться не про костюми з матнею та худі, в якому можна втопитися. Просто достатньо, щоб костюм на вас сидів вільно. Стиліст наголошує, що костюм не за розміром, краще віддати комусь, або відправити в смітник.

Підстрелені штани

Підстрелені штани — мало того, що вони вкорочують ваші ніжки та ще й виглядають дивно. Стиліст Інна зазначила, що звісно таку довжину можна компенсувати іншими прийомами, але образ стильнішим це не зробить. Тому вона рекомендує обирати довжину трохи вище щиколоток.

Куці піджаки та жакети

За словами стиліста, куці піджаки вже давно вийшли з моди, тому якщо ви такі маєте, то опинились у далекому минулому. Спеціаліст рекомендує позбутися такого одягу, щоб не виглядати старомодною.

Білі футболки

Також стиліст рекомендує позбутися білих футболок, які просвічуються. Інна наголошує, що такі футболки дуже здешевлюють образ. Краще, за її словами, такі футболки замінити на щільні, які ви зможете носити як окремий елемент.

По теме:  Казино Вулкан  - грай у  гральні автомати безкоштовно онлайн

Раніше Полемика писала про те, як часто потрібно мити волосся, щоб не нашкодити йому.